در فصل های سرد چه خوراکی هایی بخوریم؟

Back to بلاگ
خوراکی های مناسب فصل زمستان

در فصل های سرد چه خوراکی هایی بخوریم؟

0
(0)

زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه

فصل سرد سال از جمله زمستان زمانی است که اکثر افراد دچار بیماری‌هایی نظیر سرماخوردگی و آنفولانزا می‌شوند. از این رو باید در تغذیه دقت بسیار کرد تا از خوراکی‌هایی مناسب فصول سرد سال بخوریم تا ضمن تقویت سیستم ایمنی، از تعادل غذایی متناسب با این فصل‌ها برخوردار شویم. براساس طب سنتی، فصل زمستان طبع سرد و تری دارد. ایجاد تعادل در تغذیه و دوری از غذاهای سرد، بدن شما را سالم و قوی نگه می‌دارد.

خوراکی های مناسب فصل سرما

مواد خوراکی مانند شلغم، زنجبیل، انار، گوشت قرمز، ادویه‌ها، میوه‌ها و سبزیجات از جمله بهترین خوراکی‌های مناسب فصل سرما هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی ما و تقویت عمومی بدن می‌شوند.

شلغم

شلغم حاوی ویتامین ث و نیاسین ،فسفر، نیاسین، منیزیم، پتاسیم و سدیم و ویتامین Aاست که هر کدام از این مواد به پیشگیری از سرطان و استحکام استخوان و همچنین سلامت پوست و مو کمک بسزای می کند که پیشگیری و جلوگیری از چین و چروک و پیری پوست می کند، مقادیر مس موجود در شلغم به تقویت و رویش مو کمک می کند.

زنجبیل

زنجبیل ریشه ای با طبع گرم است که برای فصل سرما بسیار مفید است، حاوی آنتی اکسیدان بالایی است .زنجبیل به تسکین درد و التهاب مفاصل هم کمک می کند و طعم تند این ریشه باعث افزایش متابولیسم یا همان سوخت وساز بدن می شود.

انار

انار یکی از میوه هایی است که در فصل سرما بسیار مفید است، چراکه حاوی پلی فنل، فلاونوئید و آنتوسیانین است که باعث افزایش سیستم تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.انار حاوی ویتامین ث و همچنین کلاژن موجود در این میوه به جوانسازی پوست و پیشگیری و جلوگیری از چین و چروک پوست کمک می کند.

گوشت قرمز

گوشت قرمز شامل گوشت گوسفند و گوشت شتر طبع گرمی دارند و در فصل سرما بهترین انتخاب هستند و می تواند جایگزین گوشت گوساله باشد، زیرا گوشت گوساله طبع سردی دارد.

ادویه ها

دارچین ، زردچوبه، رازیانه ، زیره، زردچوبه و زعفران موادی هستند که طبع گرم دارند و می توان از این مواد در دمنوش ها در فصل سرما استفاده کرد تا به بالا رفتن سوخت و ساز بدن کمک کند و بدن را در فصل سرما گرم نگه دارد.

میوه ها

میوه هایی مانند کیوی ، مرکبات مانند پرتقال و لیمو شیرین و نارنگی و سیب و موز ، حاوی ویتامین ث بالایی هستند ،ویتامین ث موجود در این میوه های به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک بسزایی می کند تا بدن در برابر انواع ویروس ها و همچنین آلودگی هوا مقاومت بیشتری داشته باشد.

سبزیجات

اسفناج و کدو حلوایی و کلم بروکسل از سبزیجاتی هستند که حاوی ویتامین ث بالایی هستند و همچنین دارای فیبر می باشند، ویتامین ث موجود در این نوع سبزیجات به پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و یا ویروس آنفولانزا کمک بسیاری می کند.

به این مقاله چه امتیازی می دهید؟

با انتخاب ستاره ها به این مقاله امتیاز بدهید.

امتیاز میانگین 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می دهید!

متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مقاله را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می توانیم این مقاله را بهبود دهیم؟

HTML tutorial

Share this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to بلاگ