کدام میوه ها بیشترین پروتئین را دارند؟
زمان تقریبی مطالعه: 6 دقیقه
اگر جز افرادی هستید که برای عضله سازی و یا کاهش وزن باید روی میزان مصرف پروتئین روزانه خود نظارت داشته باشند، دیدن نام میوههایی که مقدار پروتئین آن ها بالاست برای شما جالب باشد. البته این مقدار به این معنی نیست که تغییر آنچنانی در میزان پروتئین دریافتی شما دارند اما بازهم قادرند میزان پروتئین اضافی را افزایش دهند.
فهرست مطالب
گنجاندن میوه ها در رژیم غذایی شما راهی عالی برای افزایش مصرف ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و فیتونوترینت های تقویت کننده سلامتی است. با این حال، میوه ها را نمی توان مواد غذایی عضله ساز در نظر گرفت. برای تامین نیازهای پروتئینی خود، بهتر است روی گنجاندن غذاهای پر پروتئین در وعده های غذایی خود تمرکز کنید یا از پودرهای پروتئین استفاده کنید.
اما اگر می خواهید با سهولت بیشتری به اهداف تناسب اندام خود برسید، در اینجا هفت میوه پر پروتئین برای رژیم غذایی شما معرفی کردهایم.
1 – گواوا (GUAVA)
وقتی صحبت از میوه های پر پروتئین می شود، تاج پادشاهی به گواوا میرسد. این میوه حاوی تقریباً 4.2 گرم پروتئین در هر فنجان است که آن را به یکی از غنی ترین میوه های پروتئینی تبدیل می کند.
گواوا یک میوه استوایی است که بیشتر در آمریکای مرکزی و جنوبی کشت می شود. این میوه به خاطر بافت ترد و طعم شیرینش که چیزی میان گلابی و توت فرنگی است، معروف است. گواوا منبع عالی فیبر، ویتامین C و پتاسیم است.
نتایج یک تحقیق علمی نشان میدهد که این میوه حاوی آنتی اکسیدان های ارتقاء دهنده سلامتی از جمله کورستین، کاتچین و ایزوفلاونوئیدها است. این ترکیبات دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی قوی هستند.
2 – آووکادو (AVOCADO)
هنگامی که به میوه هایی با پروتئین بالا فکر می کنید، احتمال اینکه آووکادو در ذهن شما بیاید بسیار کم است. با این حال، این میوه سبز و خامه ای دارای مقدار شگفت انگیزی پروتئین تقریباً 3 گرم در هر فنجان است. در عین حال، آووکادو سدیم و کربوهیدرات کمی دارد، بنابراین به راحتی می تواند در یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات قرار گیرد و منبع عالی چربی های سالم، فیبر پری بیوتیک و پتاسیم است.
3 – زردآلو (APRICOTS)
یک فنجان زردآلوی تازه ورقه شده حاوی تقریباً 2.2 گرم پروتئین است، در حالی که یک فنجان خشک شده تقریباً 5 گرم از این درشت مغذی مهم را تأمین می کند. زردآلو همچنین کالری کمی دارد و برای کسانی که میخواهند وزن خود را کاهش دهند، گزینه مناسبی است.
زردآلو سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، کاروتنوئیدها، پتاسیم و روی است. این میوه خوش طعم همچنین حاوی مقدار قابل توجهی از فلاونوئیدهای ارتقا دهنده سلامت هستند. ترکیبات فعالی مانند کاتچین، کورستین و اسیدهای کلروژنیک ممکن است برای خواص ضد سرطانی، آنتی اکسیدانی و ضد ویروسی زردآلو شناخته شوند.
4 – میوه کیوی (KIWIFRUIT)
کیوی ها بیشتر با طعم با طراوت و کمی اسیدی خود شناخته می شود و به اسموتی ها و سالادهای میوه رنگ عجیبی می بخشد. شاید یک واقعیت کمتر شناخته شده این باشد که این میوه عجیب و غریب سرشار از پروتئین است و می تواند تقریبا 2.1 گرم را در یک فنجان تامین کند.
کیوی کم کالری و دارای ریزمغذیهایی مانند پتاسیم، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین K است. طبق بررسی منتشر شده در مجله تغذیه اروپایی، مصرف منظم این میوه نیز میتواند علائم یبوست و سندرم روده تحریک پذیر را کاهش دهد.
5 – تمشک ها (BLACKBERRIES)
اگرچه طعم اسیدی و ترش آن ممکن است مورد پسند همه نباشد اما شاه توت یکی از سالم ترین انواع توت ها است. یک فنجان شاه توت خام تقریباً 2 گرم پروتئین دارد، در حالی که تقریباً 8 گرم فیبر دارد و کمتر از 7 گرم قند را در خود جای داده است. شاه توت همچنین سرشار از منگنز، منیزیم، ویتامین C و ویتامین K است. این میوه های پر پروتئین در اسموتی ها، سالادها و دسرها نیز عالی هستند.
6 – پرتقال (ORANGE)
یک پرتقال تازه با اندازه متوسط حاوی حدود 1 گرم پروتئین است، در حالی که یک فنجان پرتقال تازه پوست کنده تا 2 گرم پروتئین دارد. این میوه کم کالری و سرشار از فیبر، ویتامین A، ویتامین C و کلسیم است.
مرکبات به دلیل داشتن مجموعه ای از مواد مغذی گیاهی قدرتمند، فواید بسیاری برای سلامتی دارند. مطالعات متعدد نشان داده است که پرتقال، لیمو و سایر مرکبات دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی هستند و خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و بیماری های عصبی را کاهش می دهند.
7 – موز (BANANA)
موز منبعی مناسب از پروتئین به شمار میرود. یک فنجان پر از موز برش داده شده حاوی حدود 1.6 گرم از این درشت مغذی است. این میوه سرشار از فیبر و کربوهیدرات های پیچیده است که آن را به منبع انرژی عالی حتی برای سخت ترین تمرینات تبدیل می کند.
موز همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین B6، ویتامین C و پتاسیم است. و طبق بررسی منتشر شده در مجله Food Chemistry، موز دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان و فیتونوترینت است که ممکن است تأثیر بسیار مفیدی بر سیستم قلبی عروقی و عصبی ما داشته باشد.
این مقاله صرفا برای بالا بردن اطلاعات شماست و به منظور ارائه توصیه های پزشکی نیست.
منبع: Live Science
دیدگاهتان را بنویسید